Vi er igang med at lave ny hjemmeside, så Du kan pt. ikke bestille på siden. Kontakt os gerne på telefon ved bestilling: Køge:56650858 eller Solrød:56148320
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: Køge:56650858 Solrød:56148320

Send os en e-mail

Sandwich

Når du køber din sandwich hos Nicolais Bageri får du kvalitet i hvert gram. 

Vi holder til i både Køge, hvor vores bageri og gode brødkvalitet – heriblandt sandwichbrød – er vores varemærke. Rene råvarer fra dygtige leverandører ligger vores hjerte meget nært, og vores sandwich er udelukkende fremstillet af rene og gode råvarer.

Sandwich i Køge

Vores mission er at levere kvalitetsbrød, der smager og at have et bageri der er kendt for finesse og kvalitet i både smag og udtryk. Vores sandwich kan du bestille med skinke og ost, kylling og bacon, hjemmelavet frikadeller eller flæsesteg. Alle sandwich er smurt med tilhørende salat og dressing.
Til vores sandwich kan du vælge mellem flere brødvarianter. Fælles for alle sandwichbrød er, at de er bagt med kærlighed fra kompetente medarbejdere, der har ekspertise i brød.

Vores sandwich er dit frirum fra din hjemmesmurte madpakke og her er du sikret et godt måltid. Kig forbi os næste gang du skal have en lækker sandwich, du finder os Køge!

Sandwich i Køge og Solrød