Vi er igang med at lave ny hjemmeside, så Du kan pt. ikke bestille på siden. Kontakt os gerne på telefon ved bestilling: Køge:56650858 eller Solrød:56148320
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: Køge:56650858 Solrød:56148320

Send os en e-mail

Dit lokale konditori i Køge

Bestiller du kager fra vores konditori er du sikret kager i høj kvalitet. Vores konditori er vores varemærke og vores kager udelukkende er fremstillet af rene og gode råvarer. Vores ønske er at have et konditori, der er kendt for finesse og kvalitet i både smag og udtryk og levere kager i høj kvalitet, der smager himmelsk.

Med hjælp fra vores konditori, er du sikret flotte og velsmagende kager, hvadend du skal bruge lidt godt til kaffen eller en større kage til dit arrangement!

Ring og hør nærmere om vi kan lave dine brød og kager med gode økologiske råvarer. Ønsker du kager fra vores konditori, er det en god idé at bestille i god tid i forvejen.
Se mere her »

Konditori i Køge

Konditoriet hos Nicolais Bageri laver både flødekager, tørkager, kagemand og -kone, lagkager og logokager alle efter bedste konditori-kundskaber. Vi er er stolte af at være dit lokale bageri og konditori i Køge.

Konditori i Køge og Solrød