Vi er igang med at lave ny hjemmeside, så Du kan pt. ikke bestille på siden. Kontakt os gerne på telefon ved bestilling: Køge:56650858 eller Solrød:56148320
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: Køge:56650858 Solrød:56148320

Send os en e-mail

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nicolais Bageri med Helsehjørnet. Der kan betales med Dankort og VISADankort.  

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Nicolais Bageri med Helsehjørnet. Dokumentation og vejledning. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Nicolais Bageri medHelsehjørnet.  

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Nicolais Bageri overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Nicolais Bageri med Helsehjørnet, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Nicolais Bageri.  

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig ved levering. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Nicolais Bageri har stillet dig i udsigt.

Vi vil samtidigt gøre opmærksom på, at bestillinger skal foretages min. 48 timer før det ønsket afhentningstidspunkt.